divendres, 22 de juny del 2012

Papilio machaon

Ja deien els grecs clàssics, que la Papilio machaon, es la papallona mes bonica que vola per Europa...
Alguns fotògrafs, diuen que per fer macrofotografía cal buscar dies núvols, llums difuses, les primeres i les darreres hores del dia, per baixar el contrast, i aconseguir tons mes agradables, i textures mes detallades. Jo penso, però que el dia te 24 hores, i que en totes elles hi ha vida.
Es mes fàcil fotografiar un insecte quan dorm, o quan està aletargat pel fred,. Es mes fàcil controlar la llum...
Però els insectes volen quan fa bo, quan llu el sol, i a mi també m'agrada captar aquests moments (i per suposat els altres també) encara que les llums son mes dures i difícils de controlar...

4 comentaris:

  1. Gracies pel teu comentari a fotonatura, sempre vaig amb la camara al cotxe, por si acaso, però d'aquestes he vist poques, jo tambe penso com tu, els insectes es mouen quan fa calor.
    estupenda la teva machaon

    ResponElimina
  2. Hola Albert, estic totalment d'acord, cada imatge té el seu encís i el seu moment. Plou, neva, fa sol i cada instant es únic. Si et dediques només a fer fotos d'hora els trobaràs ben quiets, però aturats, sense gràcia. Una salutació, fins aviat.

    ResponElimina
  3. Hola Albert. Es evidente que por la mañana los insectos están más tranquilos y los acercamientos son más fáciles. Pero la foto de esta macaón sólo es posible con calor. A primera hora, su espiritrompa estaría enrollada.

    ResponElimina