dimarts, 3 de gener del 2012

Quina agrada més?


De vegades, simplement buscant un angle lleugerament diferent, varía el fons notablement.
Jo he tingut molts problemes per decidir... i vosaltres?

6 comentaris:

  1. A mi m'agrada més la primera, les ales es veuen precioses.

    ResponElimina
  2. Jo prefereixo la segona, no sabria dir ben bé perquè, pero el cert és que m'agrada més. Si bé la primera també m'encanta.

    ResponElimina
  3. M'apunto a la primera. I una pregunta d'inexpert: per què a la primera es veuen sis potes i a la segona quatre?

    ResponElimina
  4. A mi, me gusta más la segunda. El foco es mejor. Pero bueno, eso de diferenciar tanto, no sé si es posible. Las dos sensacionales. Un abrazo

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots per la vostra opinió! la veritat es que a mi també m'ha costat decidir, jo voto la segona, però entre les respostes, hi ha empat!!!!
    Amic X-K les dues fotografies, estan fetes amb molt poca estona de diferència, però em vaig desplaçar uns pocs centímetres a la dreta (en la segona) per aconseguir la màxima perpendicularitat entre el cos de la libel·lula i la càmera, tan es així, que les potes de la esquerra tapen les de la dreta.

    ResponElimina
  6. Hola Albert, aunque llego tarde aquí también, te daré mi opinión, aunque está dificil la decisión. En la primera quizás el mayor atractivo está en las alas por lo que le resta protagonismo al conjunto de la toma, la vista se va directamente a ellas, en la segunda la nitidez es mayor en toda la libélula y el fondo más degradado, por lo que me quedo con la segunda, aunque las dos son magníficas. Enhorabuena. Un abrazo.

    ResponElimina